Décadas - Flamencon voimaa

Décadas – Flamencon voimaa
Flamencossa tanssi ja musiikki ovat yhtä, ja tässä esityksessä molemmista saadaan nauttia täysin siemauksin.

klo 18 Johdanto illan esitykseen
klo 19 esitys

Décadas – Flamencon voimaa nähdään syyskiertueellaan 4.-14.10.2018 yhteensä seitsemällä eri paikkakunnalla Helsingistä Vaasaan. Tähän mennessä esitys on nähty 15 eri paikkakunnalla. Se on vieraillut muun muassa Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla, Turun Sibeliusmuseon konserttisarjassa, Helsingin Flamencofestivaalilla sekä Tukholmassa FlamencoFredag-konserttisarjassa.

Esityksen takana on Camino Flamenco -kollektiivi, jonka muodostavat viisi kotimaisen flamencon kentällä tunnettua ja tunnustettua taitelijaa: kitaristi Toni Jokiniitty, laulaja Ulla Mäkilä sekä tanssijat Erika Alajärvi, Tove Djupsjöbacka ja Marja Rautakorpi.  

Camino Flamencon tanssijat ovat tyyliltään erilaisia ja myös eri-ikäisiä, mikä tuo mukanaan monimuotoista ilmaisua. He kaikki ovat syntyneet eri vuosikymmenillä (esp. décadas), ja tästä juontaa juurensa esityksen nimi “Décadas – Flamencon voimaa!”.

Esityksen laulajana vierailee Helsingin XX Flamencofestivaalilla viime helmikuussa ihastuttanut flamencolaulaja Marianne Holmboe Ruotsista. Osin uudistunut ohjelmisto pitää sisällään perinteistä flamencoa persoonallisin maustein. Ohjelmistossa kuullaan myös parhaillaan toista levyään työstävän Toni Jokiniityn omia sävellyksiä.

Ennen esitystä on mahdollisuus kuulla flamencon ja esityksen taustoista Tove Djupsjöbackan johdattelemana.

Tervetuloa

Organizer:
Camino Flamenco
camino@caminoflamenco.fi
0465982281 (Erika Alajärvi)
www.caminoflamenco.fi/